Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χιμένεθ: «Είμαι περήφανος για όλα τα ματς εκτός από ένα»

Χιμένεθ: «Είμαι περήφανος για όλα τα ματς εκτός από ένα»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0 για την 6η αγωνιστική των playoffs. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μανόλο Χιμένεθ, αποκάλυψε πως είναι περήφανος για την ομάδα του για όλα τα ματς, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Η διαφορά βρίσκεται εκεί: Ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και κάνει λίγες ευκαιρίες να σκοράρει. Παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαι περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο και γιατί συνέβη αυτό σχολίασε: «Το να κάνεις μία τεράστια προσπάθεια παίζοντας μαν του μαν στην ουσία σε όλο το γήπεδο είναι δύσκολο. Όταν αρχίζουν και φεύγουν οι δυνάμεις τότε και το πνεύμα δεν ακολουθεί, σιγά – σιγά. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο που έχει επιλογές. Έχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί όμως κανείς να καταλογίσει κανείς στους παίκτες της ΑΕΚ».

Αν έπαιξαν ρόλο οι τρεις συνεχόμενες αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Οι παίκτες που μπήκαν είχαν ποιότητα. Και αυτοί που βγήκαν επίσης. Έχουν δυο παίκτες σε κάθε θέση που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Όταν έγινε το 1-0 πάντως είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*