Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χιμένεθ: «Από τα καλύτερα ημίχρονα της ΑΕΚ φέτος»

Χιμένεθ: «Από τα καλύτερα ημίχρονα της ΑΕΚ φέτος»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε μετά το 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε παίξει. Ο Αστέρας μπόρεσε και έγινε επικίνδυνος με τις συνεχόμενες αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, όμως σε γενικές γραμμές τα νεαρά παιδιά που έπαιξαν με άφησαν χαρούμενο για την απόδοσή τους», τόνισε ο Σεβιγιάνος τεχνικός.

Για το γκολ του Αστέρα είπε: «Ηταν ένα πρόβλημα επικοινωνίας. Ολη η άμυνα είχε μετατοπισθεί. Ο Μιτάι λόγω φυσικής κατάστασης δεν μπορούσε να φωνάξει και να μιλήσει με τον Σβάρνα. Όταν είναι στο 100% ο Μιτάι είναι πολύ καλός. Ηταν θέμα επικοινωνίας».

Τέλος, για το φινάλε που έπαιξαν μπροστά στην επίθεση τρεις παίκτες από την Ακαδημία της ΑΕΚ (Κοσίδης, Μαχαίρας και Σαρδέλης) ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως τα παιδιά μπήκαν με πολύ καλή διάθεση. Μην ξεχνάμε όταν ήμασταν κι εμείς παιδιά και παίρναμε ευκαιρία. Ηθελα να κρατήσω τον Μάνταλο εκτός και τον Γαλανόπουλο για το άλλο ματς, αλλά χρειάστηκε να μπουν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*