Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Χειρουργείο για Παπανικολάου

Χειρουργείο για Παπανικολάου

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αυχένα με θεραπείες και έτσι αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έπειτα από δυόμισι μήνες θεραπείας για την αποκατάστασή του, και αφού επισκέφτηκε τους κορυφαίους νευροχειρουργούς, ο διεθνής φόργουορντ αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα με επέμβαση. Αυτή θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα διάστημα που ίσως ξεπεράσει τους δυόμισι με τρεις μήνες, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί ριζικά.

Θυμίζουμε, πως Παπανικολάου και Ολυμπιακός έκαναν ο,τι είναι δυνατό για να αποφύγει ο αθλητής την επέμβαση, καθώς το σημείο που έχει το πρόβλημα και πιο συγκεκριμένα τα νεύρα που πιέζονται από τον τραυματισμό του είναι ευαίσθητο και θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς.

Η επέμβαση στον «Παπ» θα γίνει αύριο Παρασκευή και περισσότερα για το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας του, θα ξεκαθαρίσουν μετά το χειρουργείο, αλλά και με βάση την πορεία της αποκατάστασής του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*