Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι, πρέπει να τρώμε… σίδερα στο ντέρμπι»

Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι, πρέπει να τρώμε… σίδερα στο ντέρμπι»

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι εξέφρασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, σε συνέντευξή του στη Live Sport.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδωσε επίσης το σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτίμησε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει βοηθήσει πολύ στο να εξελίξει το παιχνίδι του.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Δεν νομίζω πως υπάρχει φόβος στα εκτός έδρας ματς, είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν θέλαμε να χάσουμε βαθμούς εννοείται αλλά αυτά πέρασαν, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Στόχος μας στο ντέρμπι είναι η νίκη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη. Θα παίξουμε για να νικήσουμε ή, αν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Αν πας απλά για να μην χάσεις, θα χάσεις. Είναι ευκαιρία του καθενός να μείνει στην ιστορία της ομάδας. Πρέπει να πάμε εκεί και να… τρώμε σίδερα.

Παίζω για έκτη χρονιά στον Παναθηναϊκό, μεγαλώνω, βλέπω τα πράγματα αλλιώς. Αλλά πρέπει να τονίσω πως ο προπονητής με έχει βοηθήσει πάρα πολύ από τη μέρα που ήρθε και με βοηθάει καθημερινά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*