Home / Μπάσκετ / Euroleague / Χαραλαμπίδης: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Χαραλαμπίδης: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε πως με τέτοια εμφάνιση οι παίκτες του αξίζουν να νικούν σε κάθε ματς, περιμένοντας πλέον να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους, χαρακτήρισε τιμητικό το να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού ό ίδιος και αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Λευτέρη Μαντζούκα.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν εξαιρετικοί αμυντικά, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Άξιζαν να νικήσουν και αξίζουν να παίζουν έτσι. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Τώρα πρέπει να συνεχίσουν έτσι, μπορούν να κάνουν step up τώρα».

Η νίκη αυτή μπορεί να δώσει πράγματα, κυρίως στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Τα παιδιά οφείλουν να ξέρουν και να βλέπουν αποτέλεσμα. Θα τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Γενικότερα, θεωρώ ότι αξίζουν. Το αξίζει και ο σύλλογος».

Για τα συναισθήματά του: «Είναι τιμητικό να κάθομαι σε αυτόν τον πάγκο. Είναι ευχής έργον για μένα. Κληθήκαμε να κατεβάσουμε την ομάδα σε αυτά τα ματς. Κάναμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Για τον Λευτέρη Μαντζούκα: «Η επένδυση δεν είναι βραχυπρόθεσμη. Υπάρχει ένα πλάνο στην ομάδα, να διοχετεύεται με ικανά παιδιά για τα επόμενα χρόνια. Είναι ένα χαρισματικό παιδί και έχει πολλά στοιχεία που μπορούν να τον καθιερώσουν στην μπασκετική πραγματικότητα. Είναι ένα συνετό παιδί. Θα την αξιοποιήσει την επένδυση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*