Home / Βόλεϊ / Χαντάβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Νιώθω ρίγος ως αρχηγός του Παναθηναϊκού, απερίγραπτο το σημερινό»!

Χαντάβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Νιώθω ρίγος ως αρχηγός του Παναθηναϊκού, απερίγραπτο το σημερινό»!

Η Εύα Χαντάβα δήλωσε υπερήφανη για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και το αφιέρωσε στους οπαδούς που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας στα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν.

Αναλυτικά, όσα είπε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Σταύρο Χονδροθύμιο:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε, δεν μπήκαμε χαλαρά. Είμαι υπερήφανη για την ομάδα μου, διεκδίκησε έναν τίτλο και τον πήρε. Θέλω να την αφιερώσω σε όλους τους οπαδούς που ήταν δίπλα στην ομάδα όταν δεν είχε στόχους, αλλά και σε αυτούς που μας στήριξαν φέτος σε όλα τα παιχνίδια»

Για το τι άλλαξε μετά την απώλεια του πρώτου σετ: «Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, μας ξύπνησε αυτό που έγινε και μπήκαμε πιο δυναμικά σε μπλοκ και υποδοχή»

Για το ότι κατέκτησε το Κύπελλο ως αρχηγός του Παναθηναϊκού: «Όταν είσαι αρχηγός στον Παναθηναϊκό έχεις ένα ρίγος. Αυτό που ένιωσα σήμερα ήταν απερίγραπτο. Είναι τιμή μου, είμαι πολύ χαρούμενη».

Για το ότι κατέκτησε τον τίτλο του MVP η Πένυ Ρόγκα: «Η Πένυ είναι το καλύτερο λίμπερο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι πολύ μαχητική, παίζει με πάθος. Της άξιζε πολύ αυτός ο τίτλος»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*