Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Χάνλαν: «Πεισμώσαμε από την ήττα στη Λάρισα»

Χάνλαν: «Πεισμώσαμε από την ήττα στη Λάρισα»

Ο Ηρακλής δοκιμάζεται αύριο (14/4, 17:00) στο Λαύριο από την ομώνυμη ομάδα, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Λάρισα (80-76), αποτέλεσμα που σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ολιβιέρ Χάνλαν, πείσμωσε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Παράλληλα, ο 28χρονος γκαρντ ξεκαθάρισε πως θα τα δώσουν όλα ώστε να πάρουν τη νίκη αύριο στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ολιβιέρ Χάνλαν:



«Ξεκίνησε για εμάς, από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα, μια περίοδος δύο εβδομάδων με δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια.

Η ήττα από την Λάρισα με τον τρόπο που ήρθε και με τις απουσίες που είχαμε μας έκανε να πεισμώσουμε και να πάμε στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή κόντρα στο Λαύριο, να πάρουμε την νίκη.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε, με το πέρας της προηγούμενης αναμέτρησης, καθώς οι δύο αγώνες απέχουν μεταξύ τους μόλις τρεις μέρες και είναι και οι δύο εκτός έδρας αγώνες, κάτι που σημαίνει συνεχόμενα ταξίδια.

Θα πάμε για να ανταγωνιστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι το Λαύριο, το οποίο σύμφωνα με πολλούς, είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, όπου κάνει μια πολύ καλή πορεία από την αρχή της σεζόν και αυτήν την στιγμή βρίσκεται πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Basket League.

Από την πλευρά μας θα παλέψουμε, παρά τις όποιες απουσίες έχουμε, να εξασφαλίσουμε την νίκη που θα μας εγγυηθεί την είσοδο μας στα Play-off του πρωταθλήματος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*