Home / Αυτοκίνητο / F1 / Χάμιλτον: «Δέχομαι όλη μέρα αποδοκιμασίες στο Μεξικό»

Χάμιλτον: «Δέχομαι όλη μέρα αποδοκιμασίες στο Μεξικό»

Τις αποδοκιμασίες των θεατών στο Grand Prix του Μεξικού επειδή τερμάτισε μπροστά από τον συμπατριώτη τους, Σέρχιο Πέρες, σχολίασε ο Λούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος θέλησε να τοποθετηθεί για το συμβάν, υποστηρίζοντας πως παρά τα γιουχαρίσματα που άκουγε, τρέφει μεγάλη αγάπη για το Μεξικό και του ανθρώπους του.

«Ήταν εκπληκτικό το κοινό, αν και ξεκάθαρα είναι λίγο άβολα εδώ φέτος. Δέχομαι αποδοκιμασίες όλη μέρα, αλλά όπως και να’ χει έχω τεράστια αγάπη για το Μεξικό και όλους τους ανθρώπους εδώ. Διοργάνωσαν ένα φοβερό event αυτό το τριήμερο», υποστήριξε ο Χάμιλτον.

Ο Βρετανός σχολίασε και την καλύτερη τακτική που ακολούθησε η ομάδα της Red Bull: «Ήμουν πολύ κοντά στο πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά η Red Bull ήταν λίγο πιο γρήγορη από μας σήμερα. Συνολικά είχαν την καλύτερη στρατηγική. Δεν είμαι σίγουρος πως είχαμε τα σωστά ελαστικά για το τέλος. Πιστεύω πως ίσως να έπρεπε να ξεκινήσουμε με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Είχαμε τα αντίθετα ελαστικά. Ήταν καλός ο ρυθμός, αλλά η σκληρή γόμα μας έβγαλε εκτός αγώνα. Συγχαρητήρια στον Μαξ, χαίρομαι που είμαι στο βάθρο και χώρισα τις δύο Red Bull».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*