Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Χάκετ: «Δύο μεγάλα σουτ από δύο θρύλους της εποχής μας»

Χάκετ: «Δύο μεγάλα σουτ από δύο θρύλους της εποχής μας»

Αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά ΚΑΙ τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Ντάνιελ Χάκετ για το απίστευτο φινάλε που χάρισαν στους φιλάθλους στον δεύτερο τελικό «αιωνίων».

Υπόκλιση από τον Ντάνιελ Χάκετ στους δύο ηγέτες των «αιωνίων». Ο Ιταλός γκαρντ ύμνησε τόσο τον συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη, για το μεγάλο νικητήριο καλάθι του, όσο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη για το δικό του μεγάλο σουτ που προηγήθηκε.

«Είναι μία σειρά μεγάλων αγώνων, μία μεγάλη αντιπαλότητα. Ένα ζευγάρι υψηλού επιπέδου και ενέργειας. Είδαμε κάτι εκπληκτικό. Δύο θρύλους της εποχής μας. Πρώτα ο Διαμαντίδης έβαλε ένα μεγάλο σουτ και ύστερα ο “Kill Bill” ένα μεγαλύτερο», τόνισε ο Χάκετ στο Goal.

«Το πρώτο ματς ήταν μία γροθιά στο πρόσωπο. Όμως αυτή η ομάδα έχει δείξει στην Ευρώπη και τον κόσμο πως μπορεί να δεχτεί ένα χτύπημα και να αντιδράσει. Αυτό κάναμε και τώρα», πρόσθεσε.

«Όλη η ομάδα ήταν εκπληκτική. Μείναμε μαζί, ο ένας δίπλας στον άλλον, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο και παίξαμε τρομερή άμυνα. Οδηγήσαμε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ και μεταφέραμε την πίεση στον Παναθηναϊκό. Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να λήξει 0-0. Καλάθι θα μπουν. Δεχτήκαμε 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 15 στο τρίτο. Έτσι θέλουμε να παίζουμε. Όσο έχουμε την αποφασιστικότητα πως η άμυνά μας θα είναι ανίκητη, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα», κατέληξε

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*