Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Φτάνει, στηρίξτε την ομάδα»: Απάντηση Μπακάκη σε οπαδό της ΑΕΚ κάτω από σχόλιο του Αραούχο

«Φτάνει, στηρίξτε την ομάδα»: Απάντηση Μπακάκη σε οπαδό της ΑΕΚ κάτω από σχόλιο του Αραούχο

Σειρά σχολίων κάτω από ανάρτηση του Μιχάλη Μπακάκη!

Την Παρασκευή (2/9) ο Έλληνας μπακ ανέβασε στο instagram φωτογραφία, όπου απεικονίζεται να φορά τη φανέλα του Παναιτωλικού (ανακοινώθηκε την Πέμπτη 1/9), τονίζοντας τη χαρά του που επέστρεψε στην ομάδα του Αγρινίου. «Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου. Νέοι στόχοι, νέες προκλήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο 31άσος.

Από κάτω δέχθηκε πλειάδα αποθεωτικών σχολίων. Μεταξύ άλλων, από τους πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, Τάσο Μπακασέτα, Γιώργο Τζαβέλα, Στράτο Σβάρνα, Χρήστο Αραβίδη αλλά και Σέρχιο Αραούχο! «Καλή σεζόν φίλε μου, σε αγαπάω πάρα πολύ. Κράτα μου μια φανέλα», σημείωσε ο τελευταίος.

Στο σχόλιο του επιθετικού της «Ένωσης» στάθηκε ένας οπαδός, λογικά των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος ανέφερε «Άστα αυτά και βάλε γκολ εσύ την Κυριακή (σ.σ. στις 4/9, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα), αρκετά παίξατε με τα αισθήματα του κόσμου».

Ο Μπακάκης -ο οποίος ανά καιρούς είχε δεχθεί έντονη κριτική από τους φίλους της ΑΕΚ- δεν έμεινε αμέτοχος σε ό, τι εξελισσόταν κάτω από τον τοίχο του. «Φτάνει ρε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Στηρίξτε την ομάδα, κατευθείαν κράξιμο», απάντησε χαρακτηριστικά στο παραπάνω σχόλιο ο Αγρινιώτης μπακ, ο οποίος κατ’ αυτόν τον τρόπο θέλησε να υπερασπιστεί τον πρώην συμπαίκτη του αλλά και την τέως ομάδας του.

Δείτε τη σχετική «συζήτηση» κάτω από την ανάρτηση του Μιχάλη Μπακάκη:

Μπακάκης: Απάντησε σε οπαδό σε σχόλιο του Αραούχο

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*