Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φρένο της ΑΕΚ στα σενάρια: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ»

Φρένο της ΑΕΚ στα σενάρια: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ»

Θέση για τα ολοένα και αυξανόμενα σενάρια σχετικά με την επόμενη μέρα στον πάγκο της πήρε η ΑΕΚ. Όπως αναφέρεται από την «Ένωση», δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα για το μέλλον και όλες οι σχετικές συζητήσεις αποπροσανατολίζουν την ομάδα από τους φετινούς της στόχους.

«Προπονητής της ομάδας, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης πρόσφατα και στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν το διευκρίνισε και μάλιστα ενώπιον των ποδοσφαιριστών, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που ανέλαβε την ΑΕΚ και είναι προς τιμήν του, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Και με προπονητή τον Χιμένεθ συνεχίζουμε κανονικά, με την ομάδα να μην έχει βγει εκτός στόχων για αυτή τη χρονιά. Εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα Play Off, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας με ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που για εμάς είναι τελικός», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Και καταλήγουν:

«Δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως για να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και καμία απολύτως απόφαση δεν έχει παρθεί. Και αυτή η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει πολύ κακό πρώτα στην ομάδα και μετά στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε επίσης:

Κετσετζόγλου: «Αν δεν υπήρχαν τα γνωστά, θα ήταν πρώτος στόχος ο Λουτσέσκου – Παίζει του Μιλόγεβιτς»

Τσακίρης: «Θα γυρίσουμε σε… δύσκολες εποχές με Λουτσέσκου – Δυνατά στο κάδρο ο Μιλόγεβιτς»

Προπόνηση με 10 απουσίες στην ΑΕΚ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*