Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φράνσον: «Νιώθω καλά στην ΑΕΚ, ήταν ιδιαίτεροι αυτοί οι μήνες»

Φράνσον: «Νιώθω καλά στην ΑΕΚ, ήταν ιδιαίτεροι αυτοί οι μήνες»

Ο Αλεξάντερ Φράνσον αποκτήθηκε από την ΑΕΚ στο… παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν τον έχουμε δει και πολύ, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερα λεπτά, στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Σουηδός χαφ μίλησε για αυτούς, τους ιδιαίτερους, όπως τους χαρακτήρισε, μήνες, ενώ αναφορικά με το μέλλον του στην «Ένωση» τόνισε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξάντερ Φράνσον στο σουηδικό NT:

«Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς. Ήταν πολύ ιδιαίτεροι αυτοί οι μήνες. Πήγα σε μία περίοδο, που ήταν αρκετά ταραγμένη για τον σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε η ομάδα».

Οι Σουηδοί, από εκεί και πέρα, αναφέρουν πως «η σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος τελείωσε και ο Φράνσον επιστρέφει τώρα στη Νόρκεπινγκ για διακοπές. Ο 28χρονος προσκλήθηκε από τον ομώνυμο σύλλογο, προκειμένου να λάβει μέρος στον εορτασμό για τα 125 χρόνια του κλαμπ. Παρά το γεγονός, πάντως, ότι το ξεκίνημα στην Ελλάδα ήταν δύσκολο, ο Φράνσον λέει ότι νιώθει καλά».

«Εγώ πάντως είμαι καλά. Νιώθω ωραία, πως είμαι σπίτι. Έχω μάθει και έχω δει μία νέα ποδοσφαιρική κουλτούρα. Έχω μάθει πώς μπορούν να γίνουν τα πράγματα σε έναν σύλλογο, όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω σπίτι τώρα. Δεν έχω λάβει επίσημα ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψω».

Τέλος, οι Σουηδοί παρουσιάζονται σίγουροι πως «ο Φράνσον είναι ξεκάθαρο ότι θα επιστρέψει στην ΑΕΚ», με τον ίδιο να τονίζει «ναι, υπάρχουν συμβόλαια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*