Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Φουστέρ: “Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω”

Φουστέρ: “Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω”

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστέρ, εξέφρασε την στεναχώρια και τη λύπη του για τα νέα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Τούμπα και είπε πως κάθε χρόνο γίνεται ένα βήμα και πιο πίσω.

Μπορεί να σκόραρε, μπορεί να πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως ο ίδιος προτάσσει άλλα πράγματα και δεν αισθάνεται χαρούμενος, ειδικά με ό,τι συνέβη στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Τετάρτης (2/3), όπου ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, Νταβίδ Φουστέρ, τόνισε με δηλώσεις του αυτά που συνέβησαν τα παρακολουθούν παιδιά στην τηλεόραση, πως περιμένει να επιληφθούν οι αρμόδιοι και ότι στην πατρίδα του εφαρμόστηκαν οι νόμοι και σταμάτησαν τα φαινόμενα βίας.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: “Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω. Κι είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Με θυμώνει και με λυπεί, γιατί αυτές τις εικόνες τις βλέπουν και παιδιά. Είμαι 100% εναντίον τέτοιων περιστατικών, σε όποιο γήπεδο κι αν συμβαίνουν. Δεν ξέρω γιατί γίνονται αυτά.

Είναι εύκολο να βρεθεί λύση εάν το θέλουν οι αρμόδιοι.  Είμαι Ισπανός και στην πατρίδα μου συνέβαιναν παλιότερα τέτοια επεισόδια.

Όμως, η ομοσπονδία και η Λίγκα αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους νόμους, να μην επιτρέπουν την είσοδο αντικειμένων στα γήπεδα και σταμάτησαν τα επεισόδια”.

Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*