Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φουλάρει με Μπα για Άρσεναλ ο Ολυμπιακός

Φουλάρει με Μπα για Άρσεναλ ο Ολυμπιακός

Σε… ευρωπαϊκή τροχιά μπαίνει ξανά από σήμερα ο Ολυμπιακός, αφού την Πέμπτη η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς υποδέχεται την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν χθες να πάρουν μία εύκολη νίκη, όπως προκύπτει από την εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα, απέναντι στη Λαμία και στο δεύτερο μέρος του ματς έκαναν διαχείριση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τους Λονδρέζους.

Χθες σήμανε συναγερμός στις τάξεις των Πειραιωτών για τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 18’ λόγω ενοχλήσεων στη μέση και επρόκειτο για έναν μυϊκό σπασμό.

Όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον τραυματία Σεμέντο και Βρουσάι που επίσης είναι στα… πιτς και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τους «κανονιέρηδες».

Από σήμερα ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει σιγά-σιγά την προετοιμασία για τον αγώνα με την Άρσεναλ, με τους παίκτες που έπαιξαν χθες να ακολουθούν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να κάνουν ένα πιο δυνατό πρόγραμμα.

Έχει ενδιαφέρον και αν υπάρξει σήμερα ομιλία από μέρους του Πορτογάλου τεχνικού, βάζοντας για τα καλά στο κλίμα την ομάδα ή θα το πράξει τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη

Πάλι… κρύφτηκε πίσω από το δοκάρι ο Μπουχαλάκης

Ολυμπιακός: Έφτασε τις 100 νίκες ο Μαρτίνς

Μαρτίνς: «Στο β’ μέρος είχαμε το μυαλό μας στην Άρσεναλ, πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος ο Μπα»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*