Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φουλάρει για δύο στόπερ η ΑΕΚ

Φουλάρει για δύο στόπερ η ΑΕΚ

Στη δράση επιστρέφει σήμερα η ΑΕΚ, καθώς το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα ενόψει της νέας σεζόν και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη συνέντευξη τύπου – παρουσίαση του Ματίας Αλμέιδα.

Στην «Ένωση», λοιπόν, σηκώνουν από σήμερα μανίκια για να δουλέψουν με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική, πόσω μάλλον από τη στιγμή που επιστρέφει μετά από 19 χρόνο στο «σπίτι» της, καθώς από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην «Αγια-Σοφιά / Opap Arena».

Παράλληλα, συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με στόχο η ομάδα να πάει με όσους το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεση του Αλμέιδα στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Επόμενη προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο» αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να έχει και χθες κάποιες επαφές για την απόκτηση στόπερ που θα καλύψουν τα συγκεκριμένα κενά στο ρόστερ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει συζητήσει για δύο στόπερ που θα είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας τη νέα σεζόν, με στόχο οι συγκεκριμένοι παίκτες να έχουν έρθει στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να ακολουθήσουν την «Ένωση» στην Ολλανδία στις 12 Ιουλίου.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία πως θα φέρουν εις πέρας και αυτή την αποστολή, αφού είναι οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*