Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Φορτσάρει για combo γκαρντ η ΑΕΚ

Φορτσάρει για combo γκαρντ η ΑΕΚ

Προχωράει για combo γκαρντ η ΑΕΚ! Οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις κόμπο γκαρντ από ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ ως εναλλακτική έχουν και μία περίπτωση από την G League.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ σε συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να αποκτηθεί ετοιμοπόλεμος παίκτης προκειμένου να μπει άμεσα στο ροτέισον της ομάδας και όχι κάποιος που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί.

Άλλωστε, ο Νίκος Γκίκας αναμένεται να μείνει για καιρό εκτός δράσης, ενώ ο Νίκος Ζήσης δεν έχει επανέλθει πλήρως, κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση σε αυτή τη φάση έχει ξεμείνει μόνο με τον Δημήτρη Μωραΐτη στη θέση του «άσου».

Από ‘κει και πέρα, στην υπόθεση του Λίνου Χρυσικόπουλου δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο 28χρονος φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τους «κιτρινόμαυρους» και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το Περιστέρι και τον Προμηθέα Πατρών να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμα:

Πετρίδης: «Αποφασίζει για γκαρντ και Χρυσικόπουλο η ΑΕΚ»

Σοκ με Γκίκα στην ΑΕΚ!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*