Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φορτούνης: «Να έχουμε καλή εικόνα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα»

Φορτούνης: «Να έχουμε καλή εικόνα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα»

«Το θέμα είναι να δείξουμε καλή εικόνα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα»… Ο Κώστας Φορτούνης με τον τρόπο αυτό έθεσε τον στόχο του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, ο Έλληνας άσος επεσήμανε ότι εκτός της νίκης, οι ερυθρόλευκοι θέλουν και μια καλή εμφάνιση μετά από αυτές των τελευταίων δύο αγωνιστικών για να είναι έτοιμοι ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς. Ξεκινήσαμε νωρίς και παίζουμε πολλά παιχνίδια. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να είμαστε στη σωστή κατάσταση για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κάνουμε το νταμπλ. Πρέπει να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο είτε παίζουμε για το πρωτάθλημα, είτε παίζουμε για το Κύπελλο».

Για τις δύο χρονιές με τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είναι πολύ σημαντικό πρέπει να ξεκουραστούμε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να έρθουμε έτοιμοι στην προετοιμασία γιατί ξέρουμε πάλι πως θα έχουμε δύσκολο δρόμο για να κατακτήσουμε αυτά που έχουμε ως στόχους».

Για το ρεκόρ που κυνηγά με τις ασίστ: «Μακάρι να το πετύχω το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και ότι γίνεται σε ατομικό επίπεδο είναι καλό να έρχεται».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Εμείς θα μπούμε για τη νίκη εάν έρθει μεγάλο ή μικρό σκορ το θέμα είναι να δείξουμε καλή εικόνα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την παράδοση που έχει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους»: «Αυτό που κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, μακάρι να πετύχω και άλλα γκολ και να συνεχίσω έτσι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*