Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φινμπόγκασον: “Έχασα χρόνο στον Ολυμπιακό”

Φινμπόγκασον: “Έχασα χρόνο στον Ολυμπιακό”

Πέραν από το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άρσεναλ, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν έχει κάτι άλλο να θυμάται από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Από τον Γενάρη ο Ισλανδός στράικερ φορά με επιτυχία τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ και μάλιστα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Βαυαροί να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους στην Bundesliga, φτάνοντας στις τελευταίες αγωνιστικές.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον υποστήριξε πως είναι χαρούμενος για τον τρόπο που προσαρμόστηκε στη Γερμανία, τονίζοντας ότι πέραν από το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άρσεναλ, δεν έχει κάτι άλλο να θυμάται από την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

“Μετά την Ολλανδία πήγα στην Ισπανία και ύστερα σε Ολυμπιακό. Πάντα είχα ευκαιρίες να παίξω και πάντα υπήρχαν δυσκολίες. Στον Ολυμπιακό ήταν διαφορετικά τα πράγματα από άλλες ομάδες. Κάπως παράξενα. Όλα όσα έγιναν σε σχέση με μένα.

Ξεκίνησα με μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες και φιλοδοξίες αλλά τελικώς δεν υπήρχε τίποτα που να με ενέπνευσε εκεί. Τίποτα που να έδειχνε πως όντως με ήθελαν. Εκτός από το Champions League και το ματς που έβαλα γκολ με την Άρσεναλ, ήταν χαμένος χρόνος για μένα ο Ολυμπιακός. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος στην Γερμανία και στον τρόπο που προσαρμόστηκα”, δήλωσε ο 26χρονος στράικερ.

 πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*