Home / Άλλα Σπόρ / Φινάλε σε εορταστικό κλίμα στο δεύτερο διεθνές τουρνουά Α.Με.Α. πινγκ πονγκ της Κεφαλονιάς

Φινάλε σε εορταστικό κλίμα στο δεύτερο διεθνές τουρνουά Α.Με.Α. πινγκ πονγκ της Κεφαλονιάς

Το κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» φόρεσε και φέτος τα… καλά του και φιλοξένησε για ένα τριήμερο μία υπέροχη γιορτή, ήτοι το δεύτερο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Κεφαλονιάς για αθλητές με αναπηρίες, η οποία τίμησε σπουδαίους αθλητές της παραολυμπιακής κοινότητας και, φυσικά, την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Ολυμπιακού αθλήματος.

Με κόπο και μεράκι οι «οικοδεσπότες» ξεπέρασαν αντικειμενικές δυσκολίες και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αποσπώντας νέες θετικές κριτικές. Ήταν «γλυκό» το φινάλε κι από αγωνιστικής πλευράς, μάλιστα, καθώς η Μαρία-Ισμήνη Καΐπη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κλάση 14 του διπλού μικτού των ορθίων με συμπαίκτη τον Βέλγο Μπεν Ντεσπινέ.

Ήταν το τρίτο μετάλλιο της χώρας στο ITTF Greek Para Open 2023, καθώς προηγήθηκαν το χρυσό του Μάριου Χατζηκυριάκου στην κλάση 6 των ορθίων και το ασημένιο του Γρηγόρη Χρυσικού στην κλάση 1 των αθλητών σε αμαξίδιο.

Τους αγώνες διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, τον Δήμο Κεφαλονιάς, την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης και τον τοπικό Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά-Ιθάκη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*