Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Φινάλε με γκέλα για την ΑΕΚ Β’

Φινάλε με γκέλα για την ΑΕΚ Β’

Η παρθενική περιπέτεια της ΑΕΚ Β’ στη Super League 2 δεν είχε… happy end. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν 2-2 απέναντι στην Κηφισιά στο «Σεραφείδειο» στο φινάλε των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα προηγήθηκε δις, αλλά εκείνη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρήκε ισάριθμες απαντήσεις.

Η Ένωση έψαχνε αντίδραση μετά το 0-3 από την Καλλιθέα της Δευτέρας του Πάσχα, τη βρήκε αγωνιστικά, αλλά όχι βάσει αποτελέσματος. Το σκορ άνοιξε ο Τζούντα Γκαρσία στο 10ο λεπτό με σουτ έπειτα από γύρισμα του Μιτάι από τα αριστερά. Η αναμέτρηση ήρθε στα ίσα στο 33ο λεπτό με σουτ του Τετέι, ενώ η ΑΕΚ Β’ είχε δοκάρι στο 45’ έπειτα από προσπάθεια του Μπάμπη.

Ο Γιούσης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 63’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Η απάντηση της Λαμίας δεν άργησε να έρθει, με τον Παπασάββα να σκοράρει με εκτός περιοχής σουτ.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας, Λάτσι, Κορνέζος (35′ Αρβανίτης-51′ Μπούσης) Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γκαρσία (83′ Γεωργέας) Γιούσης, Παρράς (83′ Κορομηλάς) Ιατρούδης (83′ Κοσίδης).

Kηφισιά: Αντωνόπουλος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Σμπώκος (65′ Τόλιος) Παυλάκης, Παπασάββας, Παλασέβσκι (72′ Ντοριβάλ) Καλλέργης (65′ Καραγκούνης) Ρέντζης, Πρίτσας (83′ Φερνάντεζ), Τετέι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*