Home / Stoiximan Super League / Φιλική τριάρα με ντεμπούτο Άνταμ για τον Asteras AKTOR κόντρα στον Παναιτωλικό

Φιλική τριάρα με ντεμπούτο Άνταμ για τον Asteras AKTOR κόντρα στον Παναιτωλικό

Εξαιρετική εμφάνιση και τριάρα του Asteras AKTOR στον Παναιτωλικό! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο δημιούργησε πολλές τελικές και σκόραρε δύο γκολ για να επικρατήσει με 3-1 των καναρινιών.

Πρώτη εμφάνιση για τον Μάρτιν Άνταμ με τους Αρκάδες, με τον Σέρβο τεχνικό να δίνει στον Ούγγρο φορ ένα εικοσάλεπτο και αυτός να δείχνει σε καλή κατάσταση παρότι έχει κάνει λίγες προπονήσεις με την ομάδα.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και με καλές στιγμές εκατέρωθεν. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 13′ με γκολ του Φαράζ μετά από ωραία ανάπτυξη και ασίστ του Άλχο, με τους Αγρινιώτες μετά το 20λεπτο να ανεβαίνουν και εν τέλει να κερδίζουν πέναλτι σε απρόσεκτο μαρκάρισμα του Τζανδάρη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαΐντεβατς στο 35′. Το 1-1 παρέμεινε ως την ανάπαυλα αλλά στο δεύτερο μέρος… άλλαξαν όλα.

Διότι αρχικά ο Ράσταβατς επέλεξε τελείως διαφορετική ενδεκάδα και αυτό του βγήκε, αφού ο Asteras AKTOR κυκλοφορούσε εξαιρετικά την μπάλα και δημιουργούσε συνεχώς. Το 2-1 ήρθε στο 56′ έπειτα από εξαιρετικά ανάπτυξη της μπάλας, με τον Μπαρτόλο να σκάβει για τον Γκαρθία, ο οποίος έκανε το βολέ που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Ωστόσο, ο Τζίμας ήταν εκεί να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Και λίγα λεπτά αργότερα σε μια παρόμοια φάση, ο Τζίμας δεν κατάφερε να σκοράρει με διπλή προσπάθεια, αλλά ήταν εκεί ο 16χρονος Αγγελάκης να γράψει το 3-1 στο 62ο λεπτό.

Ακολούθησαν μερικές ακόμη καλές στιγμές για το σύνολο του Ράσταβατς με μεγαλύτερη το χαμένο τετ-α-τετ του Μπαρτόλο, με τον Ρεγκίς να σπαταλά δύο ευκαιρίες για να σκοράρει με τη σειρά του. Αναμφίβολα τα βλέμματα στο τελευταίο 20λεπτο έπεσαν στον Άνταμ που αγωνίστηκε, παίρνοντας τα πρώτα του λεπτά με την κιτρινομπλέ φανέλα.

ASTERAS AKTOR: Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Άλχο, Άλβαρες, Τζανδράης, Μούμο, Παλάσιος, Φαραϊ, Καλτσάς, Μάντζης

Η ενδεκάδα του ASTERAS AKTOR στο δεύτερο ημίχρονο: Παπαδόπουλος, Χουχούμης, Γκρόζντανιτς, Γκαρθία, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι, Γκος, Μπαρτόλο, Τζίμας, Ζουγλή και Αγγελάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Ρέντζιτς, Ρέγκις, Προύντζος και Μάρτιν

Παναιτωλικός: Τσάβες (67’ Παρδάλος), Μπακάκης (63’ Μλάντεν), Σιέλης, Στάγιτς (83′ Αναστασόπουλος), Μαυρίας, Λιάβας (83′ Ράδος), Πέρεθ (77′ Κακιώνης), Μπουζούκης (67’ Ρουίθ), Μπελεβώνης (53’ Νικολάου), Μαϊντέβας (46’ Λομόνακο), Ντίας (63’ Μάνος)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*