Home / Stoiximan Super League / Φιλική νίκη για Ατρόμητο επί Βόλου με υπογραφή Ρομπάιγ και… Κέρβερο Τσιντώτα

Φιλική νίκη για Ατρόμητο επί Βόλου με υπογραφή Ρομπάιγ και… Κέρβερο Τσιντώτα

Με νίκη συνδυάσε το πρώτο του φιλικό στην περίοδο προετοιμασίας ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία. Εκείνοι όμως που έφτασαν στη νίκη ήταν οι «κυανόλευκοι» χάρη στο τέρμα του Ρομπάιγ στο 33′, με τον Γάλλο εξτρέμ να ολοκληρώνει υποδειγματικά την ομαδική προσπάθεια.

Βέβαια, μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι ήταν και ο νεαποκτηθείς πορτιέρε του Ατρομήτου, Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, στο 45’+1′ και στο 53′ απέναντι σε Μραζ και Ντέλετιτς, αντίστοιχα.



Η σύνθεση του Βόλου (Κώστας Μπράτσος):
Κόστιτς, Άλχο, Κίτσος, Κρούζλιακ, Σιέλης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μραζ, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σιαμπάνης, Τριανταφύλλου, Μύγας, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Λούνα, Παπαθανασίου, Νταϊλάνι και Τρουιγιέ.

Η σύνθεση του πρώτου ημιχρόνου για τον Ατρόμητο (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Πομόνης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Αμπαρτζίδης, Βέργος, Ρομπάιγ.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Σταματούλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου (65’ Πομόνης), Μουντές, Έρλινγκμαρκ (65’ Φριντζόνσον), Κούεν, Τριμμάτης, Τσαντίλας, Τζοβάρας.

Να σημειωθεί ότι για τους Περιστεριώτες οι Έντερ Γκονθάλεθ, Μάριος Τζαβίδας και Ντένζελ Γιουμπιτάνα έμειναν εκτός επιλογών λόγω ενοχλήσεων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*