Home / Stoiximan Super League / Φιλική και… χορταστική ισοπαλία για Ατρόμητο και Λαμία

Φιλική και… χορταστική ισοπαλία για Ατρόμητο και Λαμία

Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν Ατρόμητος και Λαμία σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες -λόγω της διακοπής της Stoiximan Super League για τις εθνικές- στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σε ένα φιλικό, στο οποίο οι Σάσα Ίλιτς και Λεωνίδας Βόκολος είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 10′, όταν ο Χατζηεμμανουήλ πραγματοποίησε καίρια επέμβαση σε σουτ που έπιασε εκτός περιοχής ο Βρακάς. Βέβαια, το προβάδισμα (0-1) το πήραν οι φιλοξενούμενοι χάρη στο πλασέ του Μαρτίνεθ που πρόλαβε την έξοδο του Μαρκετζάνι στο 28′.

Ωστόσο, οι Περιστεριώτες αντέδρασαν σχετικά άμεσα, με τον Ρομπάιγ να ισοφαρίζει στο 41′, με ωραίο τελείωμα ύστερα από σέντρα του Τζοβάρα.

Στο 67′ ο Χατζηεμμανουήλ κατάφερε να βάλει «στοπ» με ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση, αυτή τη φορά στο τελείωμα του Κούντε. Όχι όμως και στο 70′, όταν ο Βρακάς με σουτ έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Βαλένσια έστρωσε στον Αντζιέλσκι που από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1. Παρόλα αυτά, η Λαμία δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, με τον Λέικ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 82′, σ’ αυτό το χορταστικό φιλικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι (52′ Σάλτας), Κιβρακίδης (46′ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46′ Ντε Μποκ), Ασεβέδο, Πομόνης (46′ Αθανασίου), Γκονθάλεθ (46′ Κούντε), Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ (46′ Βαλένσια), Βέργος (46′ Αντζιέλσκι), Τζοβάρας (46′ Κούεν).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ (80′ Σουρδής), Παπαδόπουλος (45′ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Μαρτίνεθ (60′ Τόσιτς), Στάνκο (70′ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης (45′ Σαντάνα), Σιμόν (70′ Τζανδάρης), Μάλτσι (80′ Τερεζίου), Νούνιες (70′ Τσούκαλος), Σίντκλεϊ (60′ Λέικ), Αμαράλ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*