Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Φιλική» ισοπαλία με Εθνικό Άχνας η Λαμία

«Φιλική» ισοπαλία με Εθνικό Άχνας η Λαμία

Λαμία και Εθνικός Άχνας ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος», σε παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε δύο φορές. Αρχικά, μόλις στο 2’, με την κεφαλιά του Τζανετόπουλου από εκτέλεση κόρνερ του Τιρόνε. Αλλά και στο 35’, με γκολ του νεοαποκτηθέντα Μανούσου από ασίστ του Γκέντσογλου…

Ωστόσο, σε αμφότερες τις περιπτώσεις η κυπριακή ομάδα είχε τις απαντήσεις, ισοφαρίζοντας πρώτα με την κεφαλιά του Ελία στο 13ο λεπτό και ακολούθως με τον Ζάκπα στο 43ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός Άχνας ανέβασε ταχύτητα, χωρίς να φτάσει ωστόσο σε κάποιο άλλο γκολ, ενώ οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν διατήρησαν το σκορ ως είχε μέχρι τέλους.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Γκούγκα, Γκέντσογλου, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Μανούσος.



Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο
: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Βύντρα, Μαζουλουξής, Σαραμαντάς, Τρούμπουλος, Γκούγκα (65? Μαργαρίτης), Νούνιες, Καραμάνος, Μανουσάκης, Τσούκαλος (85? Νικολόπουλος)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*