Home / Γενικά / Φιλική… γκέλα κόντρα σε νεοφώτιστη ομάδα για την Χάιφα του Σούντγκρεν!

Φιλική… γκέλα κόντρα σε νεοφώτιστη ομάδα για την Χάιφα του Σούντγκρεν!

Φιλική… γκέλα για την Μακάμπι Χάιφα! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League έμεινε στο 2-2 με την νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ισραήλ, Μακάμπι Μπνέι Ρέινα.

Αρκετά αμυντικά ζητήματα για τη Χάιφα, αλλά την ίδια ώρα και καλή επιθετική λειτουργία, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να είναι βασικός για την αντίπαλο των «ερυθρολεύκων».

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Αζουλάι απείλησε την εστία του Κοέν για λογαριασμό της Ρέινα, με την Χάιφα να απαντά έξι λεπτά αργότερα τον Ντέιβιντ. Στην αμέσως επόμενη φάση που ήρθε στο 8ο λεπτό η Ρέινα άνοιξε το σκορ με τον Αμπέντ, ο οποίος δέχτηκε την ασίστ από τον Αζουλάι για το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει, αφού στο 21’ ο Χαζίζα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου πορτιέρε για το 1-1. Το γκολ αυτό ανέβασε την απόδοση της Χάιφα, που πίεσε ως το φινάλε του ημιχρόνου αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου η Χάιφα άλλαξε τρεις ποδοσφαιριστές με τους Ατζίλιμ, Ροκάβιτσα και Τζάμπερ να περνάνε στο ματς και οι Τσιμπουτά, Ντέιβιντ και Φανί αποχώρησαν.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δεν είχε καλό ρυθμό, με την πρώτη φάση να έρχεται στο 60ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ του Σούντγκρεν που πέρασε λίγο άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ανατροπής με τον Ρόκαβιτς να γράφει το 2-1 για τη Χάιφα.

Το προβάδισμα της Χάιφα δεν κράτησε αρκετά αφού στο 75ο λεπτό o Όφρι Αράντ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-2.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*