Home / Ποδόσφαιρο / «Φιάσκο» με τον εθνικό ύμνο στο Καραϊσκάκη

«Φιάσκο» με τον εθνικό ύμνο στο Καραϊσκάκη

Οι διοργανωτές τα έκαναν θάλασσα στη διαδικασία της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων, αλλά τη λύση έδωσαν οι λίγοι -αλλά καλοί- φίλοι της εθνικής, προσφέροντας μία ξεχωριστή στιγμή πριν από το ματς.

Ένα ευτράπελο σημειώθηκε πριν από την έναρξη του ματς της εθνικής ομάδας κόντρα στη Φινλανδία κατά τη διάρκεια ανάκρουσης των ύμνων των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα, ως είθισται, πρώτα ακούστηκε ο εθνικός ύμνος των φιλοξενούμενων και στην προκειμένη περίπτωση των Φινλανδών. Μέχρι εκεί όλα καλά…

Όταν ολοκληρώθηκε ο ύμνος των Φινλανδών, ο εκφωνητής του γηπέδου προανήγγειλε την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ελλάδας, αλλά αντ’ αυτού ακούστηκε και πάλι των φιλοξενούμενων για μερικά δευτερόλεπτα. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν, ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας δεν ακουγόταν και τη λύση έδωσαν οι φίλοι της «γαλανόλευκης».

Συγκεκριμένα, από την πλευρά που κάθεται ο «Γαλανόλευκος Φάρος» ακούστηκαν μέσω της τρομπέτας οι πρώτες νότες του ελληνικού εθνικού ύμνου και το κοινό ακολούθησε, συνεχίζοντας «a cappella» το τραγούδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*