Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φεύγει από τον Βόλο ο Ρεγκατέν

Φεύγει από τον Βόλο ο Ρεγκατέν

Αποχωρεί από τον Βόλο ο Αντριάν Ρεγκατέν στο τέλος της σεζόν.

Ο Μαροκινός άσος είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους το καλοκαίρι του 2021 και δεν αναμένεται να ανανεωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr. Αν και o πρώην μεσοεπιθετικός των Τουλούζ, Οσμανλισπόρ, Ακίσασπορ, Σινσινάτι και Αλτάι πραγματοποιεί μια καλή σεζόν με 30 συμμετοχές (28 ως βασικός), τις οποίες έχει συνδυάσει με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ειδικά στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 30χρονος άσος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα φημολογείται ότι έχει στο «στόχαστρο» κάποιων ομάδων.

Παράλληλα, έχει μπει στο μάτι ομάδων της Super League ο Πάολο Φερνάντεθ, ο οποίος αρέσει και σε ομάδες του εξωτερικού (Ιταλία, Ελβετία). Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε ήταν διάρκειας δύο ετών. Οπότε, για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Βόλος, ο οποίος δεν παρουσιάζεται αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*