Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Φεύγει από τη Γιουνάιτεντ μετά από… 29 χρόνια ο Γκιγκς

Φεύγει από τη Γιουνάιτεντ μετά από… 29 χρόνια ο Γκιγκς

Ψάχνεται για… προπονητής

Αθήνα
Κύλησαν περίπου 29 χρόνια από την πρώτη μέρα που ο Ράιαν Γκιγκς πέρασε το κατώφλι του «Ολντ Τράφορντ», ως ένας 14χρονος ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο.

Έκτοτε ο Ουαλός συνέδεσε το όνομά του με τους «μπέμπηδες», στους οποίους έμεινε για το σύνολο της επαγγελματικής του καριέρας, αγωνίστηκε σε 963 επίσημα παιχνίδια και κέρδισε τα πάντα. Από τη στιγμή που «κρέμασε τα παπούτσια του», ο Γκιγκς εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ ως συνεργάτης, αρχικά του Ντέιβιντ Μόγες και εν συνεχεία του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Φαίνεται όμως ότι η έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» θα σημάνει την (προσωρινή;) αποχώρηση του Γκιγκς, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της «Daily Mail».

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ουαλός δεν αποδέχθηκε την πρόταση να παραμείνει στην ομάδα του Μάντσεστερ με υποβαθμισμένο ρόλο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2017.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ράιαν Γκιγκς να επιδιώξει μία θέση πρώτου προπονητή σε άλλο σύλλογο, έχοντας βέβαια στην άκρη του μυαλού του την επιστροφή στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περισσότερα για το μέλλον του ενδεχέται να αποκαλύψει ο ίδιος σήμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα Πολωνία-Πορτογαλία για την προημιτελική φάση του EURO 2016, τον οποίο θα σχολιάζει για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ITV.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*