Home / Αυτοκίνητο / F1 / Φερστάπεν: «Ποτέ δεν είχα κάποιον ως είδωλο, πάντα φρόντιζα να κοιτάω τον εαυτό μου»

Φερστάπεν: «Ποτέ δεν είχα κάποιον ως είδωλο, πάντα φρόντιζα να κοιτάω τον εαυτό μου»

Συνέντευξη στο «F1 Insider» έδωσε ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, δηλώνοντας πως δεν έχει κάποιον θρύλο του αθλήματος ως πρότυπο, αλλά κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και το πώς θα καταφέρει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο για πολύ καιρό ακόμα.

Ερωτηθείς για τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ αυτού και του Άιρτον Σένα, ο πιλότος της Red Bull απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν είχα κάποιον ως είδωλο, παρά το γεγονός πως τρέφω μεγάλο σεβασμό προς πολλούς αθλητές για τα κατορθώματά τους. Ωστόσο, δεν προσπάθησα ποτέ να μιμηθώ κάποιον. Πάντα φρόντιζα να κοιτάω τον εαυτό μου».

«Αν είσαι εντελώς αφοσιωμένος σε κάποιο είδωλο και θες να τον αντιγράψεις, θα βρεθείς χαμένος, διότι το καλύτερο που θα μπορέσεις να καταφέρεις είναι να φτάσεις το πρότυπό σου, αλλά ποτέ δεν θα γίνεις καλύτερός του. Για αυτό και εγώ πάντα προσπαθούσα να είμαι εαυτός μου. Δεν θέλω και δεν μπορώ να συγκριθώ με άλλους. Τελικά, θέλω να μπορώ να πω στον εαυτό μου πως δούλεψα όσο καλύτερα μπορούσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*