Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Φαλ: «Ιστορικός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Φαλ: «Ιστορικός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Μουσταφά Φαλ και γι’ αυτό την αποδέχθηκε, όπως δήλωσε στον Τύπο της Γαλλίας.

Ο διεθνής θηριώδης σέντερ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένας ιστορικός σύλλογος και μία σταθερή δύναμη της Ευρωλίγκας, ενώ στο τέλος ξεκαθάρισε πως το ΝΒΑ δεν είναι στο μυαλό του.

«Το θέμα είναι ότι ξεκίνησα αργά να παίζω μπάσκετ. Έπρεπε σιγά σιγά να μάθω και προσπάθησα μόνος μου να ανεβαίνω επίπεδα, πηγαίνοντας με τον δικό μου ρυθμό. Υπήρξαν φορές που είχα πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά λόγω των τραυματισμών δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήμουν αναγκασμένος να κάνω ορισμένα βήματα πίσω και να επιστρέψω πιο δυνατός. Αλλά, τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχω καθόλου τραυματισμούς και έτσι είμαι σε θέση να ανεβαίνω ξανά.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, την επόμενη σεζόν. Είναι μία σταθερή δύναμη για αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα και ένας ιστορικός σύλλογος. Η πρότασή του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και τότε αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά να παίξω στο εξωτερικό», δήλωσε αρχικά ο νεοαποκτηθείς ψηλός του Ολυμπιακού στο «basketusa.com», ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για την προοπτική του ΝΒΑ:

«Δεν σκέφτομαι καθόλου το ΝΒΑ. Πραγματικά δεν το σκέφτομαι καθόλου πια. Επίσης, βρισκόμαστε στην εποχή του “small ball”, οπότε αυτό το στιλ δεν μου ταιριάζει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*