Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Φαβορί για τη Βαλένθια ο Μπορδαλάς που ακούστηκε για την ΑΕΚ

Φαβορί για τη Βαλένθια ο Μπορδαλάς που ακούστηκε για την ΑΕΚ

Το «ΟΚ» του μεγαλομετόχου της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ, να τρέξουν τις διαδικασίες υπογραφής του Χοσέ Μπορδαλάς πήραν τη Δευτέρα (24/5) μέσω τηλεδιάσκεψης οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού των «νυχτερίδων».

Όπως αποκαλύπτει η «AS», οι άνθρωποι της Βαλένθια -μετά την απαραίτητη σχετική έγκριση που περίμεναν από τον μεγαλομέτοχο του κλαμπ- είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες μέρες να καταφέρουν να φορέσουν στον 57χρονο τεχνικό –το όνομα του οποίου «έπαιξε» και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ– το κοστούμι του συλλόγου τους. Εξάλλου, βάσει και του δημοσιεύματος, υπάρχει σχεδόν κλεισμένη προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για διετή συνεργασία.

Βέβαια, σημαντική παράμετρος στο συγκεκριμένο ντιλ παραμένει το ακόμα ένα έτος που έχει στο συμβόλαιό του με τη Χετάφε ο Μπορδαλάς. Ωστόσο, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, o πρόεδρος των Μαδριλένων, Άνχελ Τόρες, έχει δώσει τον λόγο του στον προπονητή από το Αλικάντε ότι δεν θα εμποδίσει τη μεταπήδησή του σε κάποιο άλλο κλαμπ εάν εκδηλωθεί ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Οπότε, πλέον μένει να τον κρατήσει.

Να σημειωθεί ότι πρόθεση της Χετάφε είναι να ρίξει στο τραπέζι και την παραίτηση της Βαλένθια από τη ρήτρα του 30% που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεμάνια Μαξίμοβιτς (μεταγράφηκε από τους Βαλενθιάνους στη Χετάφε το 2018). Πάντως, είναι δεδομένη η επιθυμία της Βαλένθια να μην καταβάλει κάποιο ποσό για την αποδέσμευση του Μπορδαλάς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*