Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Υπογράφουν οι τρεις, φουλ για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός

Υπογράφουν οι τρεις, φουλ για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός

Ο Ιβάν Ιβάνοφ υπογράφει σήμερα στον Παναθηναϊκό, ενώ έπονται Ιμπάρμπο και Γουακάσο που αναμένονται μέσα στη μέρα για τα ιατρικά. Προσπάθεια για Σίλντενφελντ και άλλους δύο οι «πράσινοι».

Τρεις μεταγραφές αναμένεται να ολοκληρώσει μέχρι την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός. Η αρχή θα γίνει με τον Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος χθες πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, καθώς διαπιστώθηκε πως έχει αποκατασταθεί πλήρως ο τραυματισμός του στους χιαστούς και απλώς είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση. Ο Βούλγαρος στόπερ αναμένεται σήμερα να υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Εντός της ημέρας αναμένονται στην Αθήνα και οι Βίκτορ Ιμπάρμπο και Μουμπάρακ Γουακάσο. Η συμφωνία με αμφότερους είναι δεδομένη, καθώς ο μεν Κολομβιανός φορ έρχεται δανεικός για ένα χρόνο από την Κάλιαρι, ο δε Γκανέζος μέσος σαν ελεύθερος (με τριετές συμβόλαιο) μιας και αποδεσμεύτηκε από τη Ρούμπιν. Θα υποβληθούν σε εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψουν, αλλά δεν προλαβαίνουν να πετάξουν αύριο με την ομάδα για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πιθανότατα θα ενσωματωθούν στην αποστολή προς τα τέλη της εβδομάδας.

Φυσικά οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ για τους «πράσινους». Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ζητήσει έναν ακόμη στόπερ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να αποτελεί πρώτη επιλογή. Πάντως οι δυσκολίες είναι μεγάλες, καθώς ο Κροάτης στόπερ έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτό αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να διαθέτει πάνω από 300.000 ευρώ. Υπάρχουν και εναλλακτικές, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να έχει στα υπόψη έναν στόπερ.

Από εκεί και πέρα, στόχος είναι να αποκτηθεί αριστερό μπακ και ένα ακόμη «οκτάρι», μιας και σκέψη του Ιταλού προπονητή είναι να χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ τον Ζέκα με δεύτερη λύση τον Κουτρουμπή.

Πηγή:Sport-fm.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*