Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Υπογράφει ο Παπαπέτρου-Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

Υπογράφει ο Παπαπέτρου-Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νεμάνια Νέντοβιτς για δύο χρόνια, που αποκάλυψε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παναθηναϊκός «κλείνει» και την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου. Κάποιες λεπτομέρειες για τη ρύθμιση του nba-out (όρος που θα του επιτρέπει να πάει στο ΝΒΑ έναντι αντιτίμου αν υπάρξει πρόταση) έχουν απομείνει για να υπογράψει ο αρχηγός της ομάδας νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι «πράσινοι» δεν μένουν εκεί. Είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάριλ Μέικον, μένουν τα τυπικά για τον Κέντρικ Πέρι, ενώ θα γίνει μια προσθήκη πλέι μέικερ για να «κλείσει» η περιφέρεια. Ο Τι Τζέι Μπρέι πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο.

Παράλληλα γίνονται κινήσεις για το βασικό 4άρι, με τον Νάιτζελ Χέιζ και τον Οκάρο Γουάιτ να αρέσουν στον Δημήτρη Πρίφτη αλλά να παρουσιάζουν δυσκολίες (ο μεν πρώτος περιμένει το ΝΒΑ, με τον δε δεύτερο υπάρχει οικονομική διαφορά). Στόχος είναι να αποκτηθεί κι ένας ακόμη ξένος παίκτης που θα παίζει στο «5» και το «4». Όσο για τον Μάριο Χεζόνια, ο Παναθηναϊκός φυσικά δεν τον ξεχνά. Όμως φαίνεται πως προέχει να κλείσει τα κενά των «βασικών» σε πλέι μέικερ και πάουερ φόργουορντ.

Αν γίνουν όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός θα έχει ρόστερ ίσως και οκτώ ξένων, που θα γίνουν επτά εφόσον ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο (είναι γραφειοκρατικό το ζήτημα).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*