Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Υπογράφει και σηκώνει μανίκια ο Ζιλμπέρτο

Υπογράφει και σηκώνει μανίκια ο Ζιλμπέρτο

Έτοιμος να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που αναμένεται εντός της ημέρας να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Στη Λεωφόρο βρέθηκε στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον Βραζιλιάνο να είναι έτοιμος να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος, μέσα στη μέρα θα κάνει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, σηκώνοντας αμέσως μανίκια και πιάνοντας δουλειά.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού επιφύλασσαν «ζεστοί» υποδοχή στον Βραζιλιάνο, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση μόλις έφτασε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπου ακούστηκε και πάλι το «Ζιλμπέρτο Σίλβα, οε, οε, οε».

Σε αντίθεση με τον Ζιλμπέρτο, στη Λεωφόρο δεν βρισκόταν ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Κύπρο.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν να συναντηθεί με επιφανείς φίλους της ομάδας, για να τους ενημερώσει για το πλάνο της νέας Λεωφόρου, σκοπεύοντας στην υποστήριξη τους.

Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες επαφές με ομογενείς στις ΗΠΑ, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτό το ταξίδι να τον συνοδεύσει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*