Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Κάριους

Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Κάριους

Ο Λόρις Κάριους υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών στη Λίβερπουλ, πήρε τη φανέλα με το Νο1, ενώ η Μάιντς έβαλε στα ταμεία της 6.170.000 ευρώ (photos & video)

Επίσημα πια παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο Λόρις Κάριους, καθώς ο 22άχρονος Γερμανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών και ακολούθησαν οι ανακοινώσεις.

Η Μάιντς για την παραχώρησή του πήρε 6.170.000 ευρώ, ενώ έχει ήδη 92 συμμετοχές στην Bundesliga και πρόκειται να “παλέψει” με τον Σιμόν Μινιολέ για την θέση του βασικού.

Ο Άνταμ Μπόγκνταν αναμένεται να φύγει από τους “κόκκινους” και ο ταλαντούχος, Ντάνι Γουόρντ, να παίξει δανεικός στην Χάντερσφιλντ.

Ο Κάριους είχε ρήτρα 10.500.000 ευρώ, αλλά η Λίβερπουλ κατάφερε να τον πάρει σχεδόν μισή τιμή, ίσως λόγω του Γιούργκεν Κλοπ, αφού έχει παίξει ποδόσφαιρο σε αυτήν 11 χρόνια και ήταν προπονητής της τα επόμενα 7!

Κλείνει τα 23 του χρόνια στις 22 Ιουνίου, ενώ επιστρέφει στην Αγγλία, καθώς για δύο χρόνια, από το 2009 έως το 2011 ήτα στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης, ήταν ο λόγος που Στέφανος Καπίνο ήταν αναπληρωματικός στη Μάιντς.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*