Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Υβ Τριαντάφυλλος: «Καλή η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα»

Υβ Τριαντάφυλλος: «Καλή η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα»

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και της Σεντ Ετιέν μίλησε στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ πλέκοντας το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας.

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε ο Υβ Τριαντάφυλλος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Σεντ Ετιέν. Ο παλιός άσος της γαλλικής ομάδας αλλά και του Ολυμπιακού μίλησε για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναφερόμενος στην Ένωση υποστήριξε η ομάδα της τα τελευταία έχει μια καλή παρουσία.

«Όταν είδα την κλήρωση που έπεσε ό,τι είχα στα χέρια. Είναι πραγματικά κάτι που με κάνει χαρούμενο να βλέπω την Σεντ Ετιέν να παίζει με μια ελληνική ομάδα. Έχουν περάσει περίπου 40 χρόνια από τότε που έφυγα από την Ελλάδα, όπου έπαιξα στον Ολυμπιακό και την Καλλιθέα», ανέφερε και συνέχισε για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν:

«Δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με το γαλλικό. Πολλές ομάδες ήταν από την Αθήνα και κάποιες από τα περίχωρα. Τότε το παιχνίδι βασιζόταν περισσότερο στη δύναμη και στις μονομαχίες. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά. Οι παίκτες, οι προπονητές, που πήγαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν γνώσεις και τις μετέδωσαν. Οι ελληνικές ομάδες κέρδισαν πάρα πολλά από αυτό, όπως και η Εθνική ομάδα που έφτασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004.

Τέλος τόνισε για την ΑΕΚ και που την τοποθετεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά με την ΑΕΚ να έρχεται ως τρίτη στο μυαλό μου. Δεν είναι μια από τις δύο πρώτες ομάδες αλλά αυτή η ομάδα έχει μια καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*