Home / Μπάσκετ / Euroleague / Τσόβιτς: «Στόχος του Ερυθρού Αστέρα να αποκτήσει πολυετές συμβόλαιο με την Euroleague»

Τσόβιτς: «Στόχος του Ερυθρού Αστέρα να αποκτήσει πολυετές συμβόλαιο με την Euroleague»

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παλέψει μέσω της Αδριατικής Λίγκας να πάρει το εισιτήριο για την Euroleague της νέας σεζόν και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο αλλά και την Ευρωλίγκα.

«H Ευρωλίγκα είναι σχεδιασμένη σαν οργανισμός και στοχεύει στο κέρδος. Είναι ένα πρόγραμμα που είτε συμφωνείς και το ακολουθείς, είτε όχι. Ο στόχος μας σαν σύλλογος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της διοργάνωσης και θεωρώ πως μπορούμε να το πετύχουμε μέσα από την σκληρή δουλειά, τα αποτελέσματα, και τις δράσεις μας», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Σέρβων.

Στη συνέχει, ο Τσόβιτς ξεκαθάρισε πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει ως στόχο να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Euroleague, τονίζοντας πως ο σύλλογος δουλεύει σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να αποκτήσει ένα πολυετές συμβόλαιο με τη διοργάνωση.

«Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος μας, να αποκτήσουμε ένα πολυετές συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως θα υπάρξουν αλλαγές στη διοργάνωση, όπως για παράδειγμα αυτές στο EuroCup. Στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι να γίνει μέτοχος της ECA και δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση. Δεν το κρύβουμε άλλωστε. Ο Ερυθρός Αστέρας πιστεύω πως πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις για να γίνει μέτοχος. Δουλεύουμε βαδίζοντας προς αυτή την κατεύθυνση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*