Home / Tennis / Τσιτσιπάς: «Ίσως για μένα είναι το καλύτερο 250άρι της χρονιάς»

Τσιτσιπάς: «Ίσως για μένα είναι το καλύτερο 250άρι της χρονιάς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον τελικό του Open της Στοκχόλμης κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να δίνει τα συγχαρητήριά του στον αντίπαλό του, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της αναμέτρησης.

Επιπλέον, ο Τσιτσιπάς χαρακτήρισε το τουρνουά της Σουηδίας ως το καλύτερο 250άρι της χρονιάς για εκείνον, ενώ εξέφρασε και την αγάπη του για την οικογένειά του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τενίστας:



«Νιώθω την αγάπη εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη διοργάνωση, ήταν καταπληκτική. Νιώθω υπέροχα όταν έρχομαι εδώ. Χόλγκερ, συγχαρητήρια που μου έκλεψες τη νίκη. Έχεις μία πολύ καλή ομάδα. Το άξιζες πραγματικά, συνέχισε έτσι, παίζεις καλά, να παραμείνεις ταπεινός.

Ίσως για μένα είναι το καλύτερο 250άρι της χρονιάς. Δεν μπορώ να ξεχάσω την οικογένειά μου, που είναι στο πλευρό μου από την αρχή. Μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας, αλλά σας αγαπώ πολύ. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί.

Το είχα αλλιώς στο μυαλό μου, με το τρόπαιο στα χέρια. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην μνήμη του Μάτεσιτς. Είναι ένας άνθρωπος που στήριξε την οικογένειά μου. Θα μας λείψεις πολύ, τα συλλυπητήρια στον ιδρυτή της Red Bull».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*