Home / Tennis / Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ήταν ανώτερος o Ζβέρεφ»

Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ήταν ανώτερος o Ζβέρεφ»

Mε ρεαλισμό και στωικότητα αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την ήττα του από τον Σάσα Ζβέρεφ στον τελικό του τουρνουά του Ακαπούλκο.

«Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ο Άλεξ ήταν ανώτερος», είπε ο 23χρονος τενίστας και πρόσθεσε: «Παίρνω αυτήν την εβδομάδα πολύ θετικά. Νομίζω ότι είναι υπέροχο να παίζεις με τόσο ένταση και σε τέτοιο επίπεδο. Ήμουν πολύ κοντά για άλλη μια φορά για να κερδίσω αυτόν τον τίτλο, αλλά ήταν η μέρα…Έπαιξα καλά».

Από την πλευρά του, ο Γερμανός νικητής του τελικού είπε: «Στην αρχή ξεκίνησα εξαιρετικά άσχημα, νόμιζα ότι δεν έπαιζα καθόλου καλά. Πάντα έλεγα ότι αυτό είναι σίγουρα ένα τουρνουά που ήθελα να κερδίσω στην καριέρα μου. Έχω μια πολύ ισχυρή σχέση με το Μεξικό και με αυτό το τουρνουά. Ήρθα εδώ με έναν στόχο και το πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Έπρεπε να παλέψω στον αγώνα και τα πήγα καλά για να κερδίσω το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ, όταν έχεις την ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτείς απέναντι σε αυτούς τους κορυφαίους παίκτες γιατί συνήθως δεν θα σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία. Νόμιζα ότι έπαιξα πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος με το πώς πήγε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*