Home / Stoiximan Super League / Τσιλούλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η πίεση της σωτηρίας είναι ψυχοφθόρα – Θέλω να βρεθώ σε μεγάλη ομάδα»

Τσιλούλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η πίεση της σωτηρίας είναι ψυχοφθόρα – Θέλω να βρεθώ σε μεγάλη ομάδα»

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής της Λαμίας στη φετινή Stoiximan Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά τη νίκη της επί του Παναιτωλικού για την 7η αγωνιστική (1-0) ανέβηκε στην 7η θέση με εννέα βαθμούς και στοχεύει στην εξασφάλιση της παραμονής το συντομότερο δυνατό, καθώς τις προηγούμενες δυο σεζόν αυτό επετεύχθη στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως υποστήριξε ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας, Σωτήρης Τσιλούλης, στην εκπομπή Fast and… Curious του Μιχάλη Τσόχου τα προηγούμενα χρόνια ήταν αγχωτικά με τα θρίλερ που έζησαν στο τέλος, τονίζοντας ότι από αυτές τις δοκιμασίες βγήκαν άπαντες πιο δυνατοί και φαίνεται ξεκάθαρα αυτό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ποιοτικούς παίκτες που έχουν έρθει και βοηθάνε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ υπογράμμισε ότι ο κορμός που διατηρήθηκε είναι σημαντικός, ιδίως, με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στα μισά της περσινής σεζόν.

Τέλος, ρωτήθηκε και για τους προσωπικούς του στόχους, με τον Τσιλούλη να εκφράζει την επιθυμία του να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα, σημειώνοντας πως είναι ένας παίκτης που βρίσκει κίνητρα και ο Πανιώνιος τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στο ξεκίνημα του, με αποτέλεσμα να έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά του.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη στο ηχητικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*