Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Ο Κριχόβιακ δείχνει στην ΑΕΚ τι χρειάζεται»

Τσακίρης: «Ο Κριχόβιακ δείχνει στην ΑΕΚ τι χρειάζεται»

Διδακτική για το μέλλον της ΑΕΚ, ακόμη κι αν τελικά δεν μπορέσει να τον κρατήσει για παραπάνω από το καλοκαίρι, είναι η παρουσία του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ομάδα, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ξέρουμε αν θα μείνει ο Κριχόβιακ, αλλά σου δείχνει ότι ακόμη κι αν φύγει θες έναν τέτοιον παίκτη, με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μην κάνουν την ίδια βλακεία πάλι το καλοκαίρι και δεν έχουν ποδοσφαιριστή με τέτοια στοιχεία! Είδαμε πόσο έλειπε από την ομάδα ένας παίκτης που θα μπορεί να βγάλει την μπάλα μπροστά», τόνισε.

«Δεν πρέπει να έρθει κανένας εφησυχασμός στην ΑΕΚ. Ισοπαλία πήρε, δεν κέρδισε και δεν έχει ακόμη κερδίσει στα playoffs. Δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανένας για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, γιατί αυτό θα είναι κατάντια», πρόσθεσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. «Έχει διορθώσει αρκετά πράγματα και κάνει τα αυτονόητα παρουσιάζοντας μια κανονική ομάδα. Ο Γιαννίκης με τη διαχείρισή του είχε καταφέρει οι μισοί παίκτες να μη θέλουν να παίζουν γι’ αυτόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*