Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Οπωσδήποτε δύο νίκες η ΑΕΚ για να παίξει τα ρέστα της με Άρη»

Τσακίρης: «Οπωσδήποτε δύο νίκες η ΑΕΚ για να παίξει τα ρέστα της με Άρη»

Τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το σημαντικότερο όλων είναι πως σε μία χρονιά που η ΑΕΚ είναι κοντά σε εισιτήρια με τον Ολυμπιακό, πηγαίνει για το μίνιμουμ της φετινής σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και δεν είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Γενικότερα οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν στηρίξει την ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα ανταποκριθεί, ότι θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό, θα τον πιάσει στην ισοβαθμία και θα βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία για να πετύχει – όπως είπαμε – το μίνιμουμ της υποχρέωσής της», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την παρουσία ορισμένων παικτών, από τη στιγμή που θα τους δει ξανά ο Ματίας Αλμέιδα, υπογράμμισε: «Υπάρχει ένα επιπλέον, για εμένα, για τους παίκτες, τους οποίους θα δει ξανά ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος γευματίζει με τους συνεργάτες του αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας».

Ακούστε τις σκέψεις του Οφρυδόπουλου για την ενδεκάδα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*