Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Κρας τεστ για ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς, να μην ασχοληθούμε με διαιτησία»

Τσακίρης: «Κρας τεστ για ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς, να μην ασχοληθούμε με διαιτησία»

Τα πράγματα που περιμένει να δει από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Σημαντικό κρας τεστ και για τος δύο ομάδες, σίγουρα για την ΑΕΚ ένα κλικ παραπάνω γιατί είναι νέα ομάδα και είναι απέναντι σε έναν εκ των διεκδικητών του στόχου. Να δούμε και τον προπονητή πρώτη φορά σε επίπεδο πνευματικής προετοιμασίας των παικτών του. Δεν περιμένω τρελά πράγματα σε επίπεδο τακτικής. Ακόμα και αν τα δείξει δεν θα έχουν ουσιαστικό συμπέρασμα. Της ταιριάζει ο αντίπαλος αυτή την φορά, ο ΠΑΟΚ δεν θα περιμένει όλος πίσω. Δεν υπάρχει ματς στην Τούμπα που να μην έχουμε ασχοληθεί με την διαιτησία δυστυχώς, ελπίζω να μην το κάνουμε και σήμερα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε σημαντικές οι απουσίες των Άμραμπατ, Μάνταλου και Γαλανόπουλου, καθώς κάνουν λίγο πιο αργή την μεσαία γραμμή της «Ένωσης».

Ενώ ο Τσακίρης σημείωσε ότι η επιλογή του Μιλόγεβιτς να διατηρήσει το 4-2-3-1 είναι σωστή για την συνοχή της και αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*