Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Κοντά στην απόκτηση του Νταντσένκο η ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Κοντά στην απόκτηση του Νταντσένκο η ΑΕΚ»

Κοντά στην απόκτηση του Όλεγκ Νταντσένκο είναι η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η Ένωση αναζητούσε εδώ και μέρες έναν ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς είχε απομείνει μόνο με τον Μπακάκη επί της ουσίας, αφού οι Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ, ενώ ο νεαρός Ραντόνια δείχνει ακόμα άγουρος γι’ αυτό το επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Παναγιώτης Κονέ, δουλεύει την περίπτωση του Νταντσένκο και βρίσκεται σε επαφές με τον 26χρονο Ουκρανό, ο οποίος ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν, αλλά αγωνίζεται στην Ούφα με τη μορφή δανεισμού. Εδώ να θυμίσουμε ότι από τη ρωσική ομάδα αποκτήθηκε το καλοκαίρι ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου.

Οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου μπακ, που θα αποκτηθεί με τη μορφή αγοράς από τη Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταντσένκο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά, ενώ μετράει 5 ασίστ σε 15 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και ξεπήδησε από τις ακαδημίες της Μέταλουργκ Ζαπορίζια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ: Εκτός Νεντελτσιάρου και Κρστίτσιτς με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*