Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Θα έχει μεγάλο αβαντάζ η ΑΕΚ αν νικήσει τον Αστέρα – Αυτή είναι η πιθανή 11άδα»

Τσακίρης: «Θα έχει μεγάλο αβαντάζ η ΑΕΚ αν νικήσει τον Αστέρα – Αυτή είναι η πιθανή 11άδα»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (18/04, 17:15) στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ ΑΕΚ του σταθμού τόνισε πως η Ένωση πρέπει να πάρει το παιχνίδι -αν και θα είναι δύσκολο, καθώς δεν έχει κερδίσει φέτος τους Αρκάδες- προκειμένου να εξαργυρώσει το διπλό στον Άρη, και σημείωσε πως ενδεχόμενη νίκη θα της δώσει μεγάλο αβαντάζ στα playoffs, αφού θα εξαρτάται πλέον από τα δικά της αποτελέσματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, υπογράμμισε πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα «κατεβάσει» ξανά 4-2-3-1, με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Λόπες αριστερά και τους Νεντελτσιάρου, Σβάρνα στην άμυνα. Στην τριάδα των χαφ θα είναι δύο εκ των Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλου, Σιμάνσκι, με τον Μάνταλο σε πιο ελεύθερο ρόλο, αριστερά θα παίξει ο Αλμπάνης, δεξιά ο Γκαρσία και στην κορυφή ο Καρίμ ή ο Ολιβέιρα.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*