Home / Stoiximan / Τριημέρο με ελκυστικές αποδόσεις και αμφίρροπα ματς στην Super League

Τριημέρο με ελκυστικές αποδόσεις και αμφίρροπα ματς στην Super League

Η 4η αγωνιστική των playouts και η 5η των playoffs της Super League μπαίνουν στο… μικροσκόπιο.

Παιχνίδια αμφίρροπα και με το ενδιαφέρον στη μάχη του υποβιβασμού και της Ευρώπης να παραμένει, με τα ματς να είναι… καυτά και να υπάρχουν εξαιρετικές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Απόλλων-ΝΠΣ Βόλος (16/04, 16:00): Κομβικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, που δείχνουν να έχουν… αναστηθεί και να βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Δύο σερί νίκες για τον Απόλλωνα και πλέον βρίσκεται στο -2 από την προετελευταία Λαμία, την οποία θα υποδεχτεί την προτελευταία αγωνιστική. Την ίδια ώρα, ο Βόλος στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές είναι αήττητος αφού μετά το 2-2 με τον Ιωνικό στη Νίκαια, επικράτησε 3-0 της Λαμίας εντός έδρας.

Ο Απόλλων δείχνει να έχει ξυπνήσει και καλείται να κυνηγήσει το τρίποντο, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να σκοράρει. Ωστόσο, αμυντικά δέχεται φάσεις και ο Βόλος μπορεί να βρει γκολ. Βασική επιλογή το g/g στο 1.98.

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (16/04, 19:30): Ωραίο παιχνίδι αναμένεται στο Αγρίνιο ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός έχει 3 ήττες σε ισάριθμα ματς στα playouts, ενώ ο Αστέρας μετά τα δύο σερί αήττητα παιχνίδια γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό, ενώ υπήρξαν και… γκάζια στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα τους.

Αν μη τι άλλο, ο Παναιτωλικός ψάχνει την πρώτη του νίκη στα playouts, αλλά έχει ξεμείνει από κίνητρο. Κίνητρο δεν έχουν ούτε οι Αρκάδες, αλλά τουλάχιστον έχουν παρουσιάζουν πιο σοβαρό πρόσωπο, ενώ έχουν και σαφώς καλύτερη ομάδα. Πάμε με το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 goals που το βρίσκουμε στο 2.15 στη Stoiximan.

Ατρόμητος-ΟΦΗ (17/04, 15:30): Άλλο ένα ωραίο παιχνίδι, με δύο ομάδες που έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Ο μεν Ατρόμητος αναζητά μια νίκη και… κάτι για να σωθεί, αλλά πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού και αγκαλιάζει την παραμονή. Ο δε ΟΦΗ είναι 7ος και έχει στόχο να τερματίσει εκεί. Παρόλα αυτά, στα playouts έχει 2 ήττες και μία νίκη και στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκε 2-1 από τον Απόλλωνα, παρότι ήταν καλύτερος και δημιούργησε περισσότερες φάσεις.

Αμφίρροπο παιχνίδι, ενώ και το τελευταίο μεταξύ τους ήταν… επεισοδιακό με τέσσερα γκολ και φωνές για τη διαιτησία. Και εδώ το g/g μοιάζει αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί στο 1.98. Ίσως να αξίζει και το Χ2 σε απόδοση 1.78.

Λαμία-Ιωνικός (17/04, 17:15): Παρότι στην πρεμιέρα των playouts έκανε μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού και έμοιαζε να απομακρύνεται από την τελευταία θέση, ήρθαν δύο σερί ήττες και πλέον νιώθει την ανάσα του Απόλλωνα. Πρέπει να συνέλθει, να περιορίσει τα αμυντικά της λάθη και να βρει το εύκολο γκολ, κάτι που πάντως δεν έχει μέσα στη σεζόν. Απέναντί της ο Ιωνικός, ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα των playouts που έχει 2 εκτός έδρας νίκες και 1 ισοπαλία εντός έδρας. Έναν βαθμό θέλει για να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, που θέλει τώρα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Και εδώ το g/g έχει αξία στο 2.05, με τις αποδόσεις φαβοριτισμού υπέρ της Λαμίας να μην δικαιολογούνται. Με πολύ ρίσκο αλλά αξίζει το κατιτίς να ρίξουμε και στο 2 του Ιωνικού στο εξαιρετικό 4.05 της Stoiximan.

Άρης-ΠΑΟΚ (17/04, 19:30): Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των playoffs. Ο Άρης προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, όντας πλέον 3ος στη βαθμολογία και δείχνει να έχει στα χέρια του την υπόθεση Ευρώπη. Παρόλα αυτά, μένουν έξι πολύ δύσκολα ματς και πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε στραβοπάτημα αντιπάλων για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με τον Μπούργος έχει πειθαρχία και σωστή τακτική παιδεία, ενώ είναι και πιο κυνικός. Απέναντί του ο, κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ. Δεν έφτανε η καλή εμφάνιση και οι πολλές χαμένες φάσεις για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που έπεσε μαχόμενη και με το κεφάλι ψηλά, αλλά μπορεί να νιώθει αδικημένη από τις δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια από τους Μασσαλούς.

Θα πάμε με το ρίσκο και θα ψάξουμε το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 goals στο 2.12, θεωρώντας πως ο ΠΑΟΚ θα βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Άλλα δύο ειδικά στοιχήματα: Γκολ μετά το 28:00 στο ματς (1.98) και over 0.5 δοκάρι (1.95).

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (17/04, 21:30): Το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός παρότι ήταν καλύτερος, δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα πληρώνοντας την αστοχία του και είδε να χάνει τον Χουάνκαρ στο φινάλε με αποβολή. Παρόλα αυτά, υπερτερεί της ΑΕΚ στην ισοβαθμία και είναι 4ος έχοντας την Ευρώπη στο χέρι του, ενώ την ίδια ώρα έχει μεσοβδόμαδα και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός είναι ξεκούραστος αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ και απλά καλείται ως το φινάλε να διαχειριστεί τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα βέβαια έχει και η ομάδα του Μαρτίνς τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έχοντας για στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Θα πάμε με βασική επιλογή το συνδυαστικό 1Χ και under 2,5 goals στο 2.25. Ο Παναθηναϊκός θέλει όπως και δήποτε το ματς, ο Ολυμπιακός δεν έχει ρυθμό και μπροστά του το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, αξίζει να ψάξουμε από μια κάρτα σε Γκατσίνοβιτς και Εμβιλά.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (18/04, 18:00): Τη Δευτέρα πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής στα playoffs, με την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ έχει φανεί ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς, παρότι δεν ενθουσιάζει με το ποδόσφαιρό του. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ με γκολ στο 90′, ενώ στη συνέχεια έχει τρεις σερί ισοπαλίες απέναντι σε Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αν καταφέρει να κερδίσει θα μειώσει τη διαφορά και θα μπορεί να… ελπίζει στο όνειρο. Η ΑΕΚ την ίδια ώρα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Άρη, δεν έχει νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των playoffs και συνεχίζει να απογοητεύει τον κόσμο της. Την ίδια ώρα, υπάρχει ορατός κίνδυνος η χρονιά να καταστραφεί τελείως, εφόσον μείνει εκτός Ευρώπης!

Το 2 της ΑΕΚ αξίζει στο 1.87, αφού εκτός έδρας η Ένωση παρουσιάζει καλύτερο τρόπο. Για μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά ανεβάζοντας την απόδοση το 2 από ημίχρονο προσφέρεται στη Stoiximan στο 2.95. Τέλος, καλή επιλογή είναι το να κιτρινιστούν οι Περέα, Σιμάνσκι.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*