Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / ΤΡΕΛΗ πρόταση στη Λίβερπουλ για Μπεντέκε από την Κρίσταλ Πάλας

ΤΡΕΛΗ πρόταση στη Λίβερπουλ για Μπεντέκε από την Κρίσταλ Πάλας

Μια πρόταση πέρα από κάθε φαντασία έφτασε στα γραφεία της Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας για χάρη του Κριστιάν Μπεντέκε. Διαβάστε λεπτομέρειες για το deal που αναμένεται να γράψει ιστορία.

Στο κυνήγι του επιθετικού της Λίβερπουλ Κριστάν Μπεντέκε βρίσκεται εδώ και αρκετές η Κρίσταλ Πάλας. Ο κόουτς της ομάδας, Άλαν Πάρντιου επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο ρόστερ του τον Βέλγο επιθετικό και αυτό θέλει να γίνει άμεσα, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την έναρξη της σεζόν στην Premier League.

Έτσι από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ ύψους 30.000.000 ευρώ η οποία απορρίφθηκε. Η Πάλας όμως δεν το έβαλε κάτω και έκανε νέα βελτιωμένη κατά δύο εκατομμύρια ευρώ (32.000.000). Κι αυτή ωστόσο έπεσε στο κενό!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο “Guardian” η Κρίσταλ Πάλας το πήρε… προσωπικά μετά από αυτή την εξέλιξη και έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) στη Λίβερπουλ μια πρόταση που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί. Αυτή φτάνει τα 37.500.000 ευρώ! Τα 30.000.000 ευρώ μετρητά και τα υπόλοιπα σε μορφή μπόνους.

Μια πραγματικά τρελή πρόταση για τα δεδομένα της Πάλας, η οποία φυσικά θα σπάσει και το ρεκόρ του συλλόγου αν τελικά κλείσει. Η ακριβότερη μεταγραφή που έχει κάνει στην ιστορία της είναι αυτή του Άντρος Τάουνσεντ (πριν μερικές ημέρες) αντί 15.000.000 ευρώ. Όμως με αυτή του Μπεντέκε το ποσό διπλασιάζεται!

Η Λίβερπουλ εντωμεταξύ αγόρασε την περσινή σεζόν τον Β25χρονος Βέλγο επιθετικό για 38.700.000 ευρώ από την Άστον Βίλα όμως δεν κατάφερε να κάνει απόσβεση. Σε συνολικά 42 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν πέτυχε 10 γκολ και δεν έπεισε τον Γίργκεν Κλοπ για την αξία του. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Euro αγωνίστηκε συνολικά μόλις.. 11 λεπτά ως αλλαγή, ενώ είδε όλα τα υπόλοιπα ματς από τον πάγκο.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*