Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τρεις αγωνιστικές στον Τζεμπούρ για το χτύπημα στον Βελλίδη

Τρεις αγωνιστικές στον Τζεμπούρ για το χτύπημα στον Βελλίδη

Χάνει τα υπόλοιπα πλέι οφ

Αθήνα
Εκδικάστηκε σήμερα το πρωί η υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ στην πειθαρχική επιτροπή της Super League. Ο Αλγερινός στράικερ της ΑΕΚ κλήθηκε για το περιστατικό μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου φαίνεται να χτυπά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μάρκο Βελλίδη. Το πειθαρχικό όργανο της Super League του επέβαλε τελικά ποινή τριών αγωνιστικών και έτσι θα είναι απών από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs.

Ο Αλγερινός φορ, που στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν χτύπησε τον Μάρκο Βελλίδη, θα χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αλλά και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά:

3η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/5/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/5/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ.

DJEBBOUR RAFIK (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 15543/23-5-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 27ης-5-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 09:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ. (παράβαση των άρθρων 15 παρ. 8 β του ΚΑΠ, 10 παρ. 1 περ. γ΄, 34 παρ. 2α του Π.Κ. της ΕΠΟ).»

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*