Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τρίτος πιο δύσκολος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος την τελευταία δεκαετία

Τρίτος πιο δύσκολος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος την τελευταία δεκαετία

Με εξαιρετικό τρόπο άρχισε την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, καθώς κατάφερε να αποδράσει με τον βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στηριζόμενος στην πολύ καλή του παρουσία για 65 λεπτά και στην ανασταλτική του λειτουργία από εκεί κι έπειτα, καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Περιστεριώτες πρόσθεσαν ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα στην ισχυρότερη –ενδεχομένως- έδρα στην Ελλάδα και πλέον βάσει αριθμών γίνεται ένας… δαίμονας των «ερυθρολεύκων» μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», την τελευταία δεκαετία.

Συγκεκριμένα, υπολογίζοντας από τη σεζόν 2010/11, ο Ατρόμητος έχει φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό 14 φορές και μετρά εννιά ήττες, τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν το ποσοστό συχνότητας νίκης τους στο 64,3%. Με αυτούς τους αριθμούς, ο Ατρόμητος έχει γίνει η τρίτη πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα για τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του στην τελευταία 10ετία.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που δυσκολεύει τον Ολυμπιακό όσο καμία άλλη στην Ελλάδα στο ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς σε 18 αναμετρήσεις (σε όλες τις διοργανώσεις) οι Θεσσαλονικείς μετρούν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με τους Πειραιώτες να έχουν ποσοστό 61,1%, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Παναθηναϊκός, που σε 13 ματς έχει μόλις μία νίκη στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και τέσσερις ισοπαλίες, με το ποσοστό του Ολυμπιακού να φτάνει στο 61,5% κόντρα στο «τριφύλλι».

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ σε 15 ματς έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και 10 ήττες, με το ποσοστό του Ολυμπιακού κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» να φτάνει στο 66,7%, ενώ ο Άρης έχει κάκιστη επίδοση, μετρώντας 10 ήττες στις 11 τελευταίες επισκέψεις του στον Πειραιά.

Η νίκη του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη σεζόν 2012/13:

Η νίκη του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη σεζόν 2017/18

Η ισοπαλία για το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2013/14

Η ισοπαλία για το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2016/17

Η ισοπαλία στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*