Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Τρέχουν» του εξτρέμ στον Ολυμπιακό, μόνο φήμες για Σάμαρη

«Τρέχουν» του εξτρέμ στον Ολυμπιακό, μόνο φήμες για Σάμαρη

Στον Ολυμπιακό έχουν σηκώσει μανίκια για τα καλά ενόψει της νέας σεζόν, έπειτα και από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» ξεκουράζονται έπειτα από μια γεμάτη, ιδιαίτερη και γενικότερα δύσκολη σεζόν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα στελέχη του συλλόγου τα οποία καλούνται να βγάζει εις πέρας μια όχι και τόσο εύκολη αποστολή.

Το θέμα του Τικίνιο παραμένει εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο, αλλά φυσικά ένα ακόμα κεφάλαιο πολύ σημαντικό στον προγραμματισμό που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντεστό είναι του εξτρέμ. Άλλωστε, διάφορες φημολογίες υπήρχαν ακόμα και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ, σύμφωνα με το «Φως» υπήρξε ένα τετ-α-τετ την Τρίτη στου Ρέντη ανάμεσα στους δύο τελευταίους.

Ο Κέβιν Ενκουντού είναι πάντα στη λίστα, καθώς έχει γίνει ξεκάθαρο ότι αρέσει και στον Πορτογάλο τεχνικό, που τον βλέπει με καλό μάτι εδώ και καιρό. Φυσικά, δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση. Όπως και του Νέλσον. Του οποίου το όνομα βρίσκεται στο κάδρο.

Από χθες κυκλοφορεί ένα σενάριο για επιστροφή του Ανδρέα Σάμαρη στους Πειραιώτες. Πρόκειται για μια πληροφορία που προκύπτει από την Πορτογαλία για τον 32χρονο χαφ. Με τα τωρινά δεδομένα είναι απλώς μια φήμη με πηγή του Ίβηρες και τίποτα παραπάνω, καθώς δεν υπάρχει επιβεβαίωση εντός των συνόρων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*